Владимир Левашов
Мой блог
Владимир Левашов

Тайната на моя изцеление от псориазиса

ТОЗИ ПРОСТ МЕТОД Е ДОСТЪПЕН ЗА ВСЕКИ. ТОЙ ПОМАГА НА 93% ОТ ХОРАТА

Здравейте приятели. Искам да споделя полезна информация с всички, които не само са чували, какво е червени сърбящи петна по кожата, лющещи се нокти и пукнатини по кожата.

Пред една година успях да се избавя от псориазиса . Постигнах това без скъпи лекарства и сложно лечение. Без лекари, коите само гледат пари да смъкнат. Сам, вкъщи, само за две седмици "унищожих" хроничния псориазис, който ме мъчеше от години и още значително подобрих здравословното си състояние . Излекувах се сам и след минута ще Ви разкажа как Вие също можете да се избавите от тези мъки. Сигурно не можете да повярвате в това??? Разбира се, трудно е. Просто имам една тайна, за която ще Ви разкажа по-нататък. На вас това също определено ще Ви помогне.

ВИЕ СЪЩО ЩЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ ОТ ПСОРИАЗИСА И ДА ЖИВЕЕТЕ ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ

Псориазисът при мен се появи преди 8 години. Тогава работих на един строеж и много силно настинах. И на фона на слабия ми имунитет възникна псориазиса. Освен това имах недолекувани интимни заболявания. Не бяха особено опасни, но все пак ги имах. Освен това, тогава не беше най-спокойния период от живота ми, разделихме се със съпругата ми и като следствие бях много нервен. В крайна сметка, всичко това не по най-добрият начин повлия на имунитет ми, и ми се появи псориазис. Появиха се червени мехури по кожата, сърбеж, пукнатини на петите, лющене на кожата и разни други неща. Направила ми анализи, минах преглед, диагнозата ми се подтвърди. От тогава започна моята трудна борба с болестта.

През всичките годините на лечение опитах, може би, всичко, което е възможно, и процедури, и антибиотици, и мазила, и различни народни средства. Ходих при няколко лекари, ходих дори при светила на медицината, смятани в нашия град за най-добрите. Разбира се, някакви резултати от всичко това все пак имаше – острите прояви на псориазиса изчезваха, но хроничния псориазис, както си го имах, така си и оставаше. Малко да настина или, например, да се почерпя, всичко отново излиза.

ЗАЕДНО С ПСОРИАЗИСА ДОЙДОХА И ПРОБЛЕМИТЕ В СЕМЕЙСТВОТО...

Но дори и с това свикнах и почти се бях смирил с псориазиса. Но започнаха проблеми с потентността, които, както каза лекарят, са пряко следствие от заболяване и се случват при 90% от мъжете, които имат псориазис. Първо потенцията стана вяла, а след това периодично се запозна съвсем да изчезва. И тава ме изплаши окончателно. Аз съм само на 47 години и да завърша своя сексуален живот на тази възраст, не бях готов за това.

С псориазиса започнаха и проблемите в семейството (вече с втората жена), започнахме често да се караме. Тя е по-млада от мен, нямаме деца (само от първия брак), затова наистина се страхувах, че тя ще ме остави и ще отиде при друг. Всичко вървеше към това. И най-вероятно някога така и щеше да се случи. Аз вече не я възбуждах, защото червените петна по тялото ми не изглеждат секси , а ако мъжа не я удовлетворява или я удовлетворява лошо, то любовта и постепенно ще угасне, а после ще отиде при друг. Такъв е закона на живота. За щастие това не се случи!

МЕТОДЪТ, КОЙТО МИ ПОМОГНА ДА ЗАПАЗЯ СЕМЕЙНИЯ И СЕКСУАЛНИЯ СИ ЖИВОТ, А СЪЩО ТАКА И НАПЪЛНО ДА СЕ ИЗЛЕКУВАМ ОТ ПСОРИАЗИСА

 

Успях не само да запазя семейството си, но и напълно да се избавя от хроничния псориазис! Помогна ми кремът «Psoridex», който купих само за това, че вече не знаех какво да правя. Но, както се оказа, точно той и стана най-ефективния. Освен това, ефектът от него усетих почти веднага.

Нормален цвят на кожата на лактите не бях виждал вече 1000 години. Свикнах с тези мехури. И на гърба ми беше пълен ужас. А пък тук, на сутринта, не видях никакви петна. Първо дори си помислих, че сънувам или, че още спя. Ами представете си само: живее си човек, цялото му тяло е в мехури и петна. И тук за един ден всичко изчезва. Направо онемях, не вярвах на очите си. Жена ми беше шокирана. Със времето от "Psoridex" ставаше все по-добре и по-добре.

Кожата ми стана мека и чиста, като на бебе. И започнаха да изчезват всички симптоми на псориазиса. След пълния курс на лечение (повече от 3 седмици) направих анализи и те показаха, че нямам псориазис! Това вече се беше случвало и по-рано, когато се лекувах с антибиотици, но след това псориазиса винаги се връщаше след няколко месеца. Вече минаха повече от 10 месеца, и той не се е появявал. Нито един признак, а за това време на няколко пъти силно се разболявах на работа.

Толкова ми хареса ефекта, че...

Ще бъда честен, все още не мога да повярвам в това, че се отървах от псориазиса . Макар и да е написано на сайта, че кремът е изработен по някаква нова технология, но все пак. В края на краищата наистина той помогна дори по-добре най-скъпите лекарства и антибиотици. И не само на мен.

Препоръчах този крем на няколко свои познати, които също имаха псориазис (общувах с тях на един от форумите), и на тях този крем им е помогнал. Те също са се отървали от хроничния псориазис, и те също така нямат повече проблеми с кожата. Така че може с известна сигурност да се каже, че аз не просто имах късмет, а че кремът "Psoridex" наистина оказва ефективно лечебно действие. Като цяло, препоръчвам го на всеки, който има проблеми с псориазиса.

Преди една година аз за първи път опитах крема «Psoridex», и оттогава сякаш съм се подмладил на 10 години. Първият осезаем ефект почувствах вече на третия ден. Сърбежът и зачервяването ми минаха. Анализите показаха бавно, но сигурно оздравяване. А месец по-късно, аз летях сякаш ми бяха поникнали криле!

Още за крема «Psoridex» можете да прочетете тук на ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ на дистрибутора в България

Моля всички приятели, и които само са опитали и които вече са се излекували - напишете своите коментари.

Много ми е интересно да науча, на кого още е помогнал на този крем.

194 коментара
Павел Акимов
Направих поръчка. След една седмица получих поръчката по пощата. Мажа се 3-ти ден. По-късно ще напиша какви са ми резултатите. Благодаря ти, Владимире!
Преди 2 дни | Коментар
5
Васил Боянов
Благодаря Владо, вчера взех колета от пощата, всичко е наред. Вече започвам да се лекувам. По-късно ще напиша какви са резултатите
Преди 15 минути | Коментар
12
Веселин Шишков
Мехлема е просто супер!, Мажа се 6-ти ден, Изчезнаха зачервяванията и сърбежа. . Напълно съм доволен.
Преди 34 дни | Коментар
16
Венцислав Иванов
Брат ми живее в Америка, и казва, че там е МНОГО популярен този крем...Всички са доста впечатлени...
Преди час | Коментар
24
Иван Денев
Впечатленията ми от крема са положителни. Псориазисът ми мина. Дълго се лекувах от тази гадна болест.. Знаете ли, ако аз бях открил този крем веднага, сигурно до сега щях да съм си купил вила на брега на морето. Съжалявам за напразно похарчените пари, време и здраве. Сега вече се възстановявам, сърбежа премина и мехурите изчезнаха. И физическо натоварване 3 пъти седмично. Хора, не си харчете парите за глупави хапчета и лекарите-мошеници! Няма никакъв смисъл от тях. Опитайте този крем, задължително!
Преди час | Коментар
30
Златка Кирова
Владимире, здравейте! Впечатлява! Браво! Сега също ще си го поръчам.
Преди два часа | Коментар
38
Владислав Василев
ПСОРИАЗЪТ Е ИЗЛЕКУВАН за една седмица! Невероятно, това е някакво чудо! Вече нямам никакви болки! Доволен съм като слон!
Преди два часа | Коментар
43
Румен Георгиев
Хареса ми как пишеш. Също ще опитам, благодаря за съвета
Преди два часа  | Коментар
48
Венцислав Петов
На мен наистина ми помага! По-рано постоянно ме сърбеше кръста, а сега всичко е перфектно! Препоръчвам го на всички..
преди 3 часа | Коментар
47
Вилизар Симеонов
Благодаря!!! Поръчах! Обещаха в рамките на една седмица да го доставят. Дадохте ми надежда!!!
преди 3 часа | Коментар
54
Симеон Александров
Баща ми има псориазис. Веднага ще поръчам, след като наистина работи!
преди 3 часа | Коментар
68
Елена Радкова
Здравейте! Имах занемарен псориазис, сега всичко е наред. Владо, благодаря ти!
преди 3 часа | Коментар
63
Александър Красимиров
Купих, хареса ми! Мехурите направо се изпариха
преди 3 часа | Коментар
76
Сергей Трифонов
При нас половината завод за този крем говорит. Сега тази тема е най-обсъжданата. От себе си искам да кажа, че псориазиса си отиде за 3 дни. Сърбежът изчезна, настроението се подобри! Препоръчвам Ви, наистина е нещо добро.
преди 3 часа | Коментар
96